Voor 15u besteld, zelfde dag verzonden

max 4,95 verzendkosten

GRATIS retourneren

Voorkom voetklachten

Elke dag pijn aan je voeten ervaren is niet prettig. En het is bovendien ook niet nodig. Mysole heeft geschikte steunzolen die helpen tegen de meest voorkomende voetklachten. steunzolen die leiden tot pijnvrij lopen en staan.

Mysole-voorkom-voetklachten

Voetklachten

Deze meest gehoorde en meest voorkomende voetklachten zijn:

Voetstanden

Mysole heeft aan de hand van de zes meest voorkomende pijnklachten een complete lijn steunzolen ontwikkeld die iedereen kan helpen naar een pijnvrij leven.

Iedereen kan pijnvrij lopen

Onze lijn steunzolen bestaat in totaal uit meer dan 40 verschillende steunzolen. Ervaar je klachten tijdens het lopen? Heb je regelmatig pijn aan de voeten? Ook voor jou hebben we geschikte en passende steunzolen, zodat je weer pijnvrij kunt lopen en staan.

Mysole is een complete productlijn die is ontwikkeld in samenwerking met podologen en podotherapeuten. Podologen en podotherapeuten weten als geen ander waardoor pijn aan de voet kan ontstaan.

Allereerst hebben we gekeken naar de voetklachten die het meeste voorkomen in de praktijken van podologen en podotherapeuten. De onderzoeksresultaten hebben geleid tot steunzolen die een oplossing bieden voor de meest gehoorde klachten.

Mysole-voorkom-voetklachten

26 Beentjes, 33 gewrichten…

Voetklachten en voetpijn komen zeer vaak voor. Naar schatting ondervindt 75% van de bevolking wel eens een voetprobleem. De voet heeft een vernuftige structuur met 26 beentjes en 33 gewrichten, omgeven door een web van spierweefsel en zenuwen. Met iedere stap wordt een kracht van 2 à 3 keer het lichaamsgewicht op voeten en enkels uitgeoefend. We nemen gemiddeld zo’n 8000 stappen per dag, dus het is vrij logisch dat iedereen wel eens voetklachten ondervindt.

  1. Spronggewrichten;
  2. Voetspieren;
  3. Hielbeen;
  4. Middenvoetsbeenderen;
  5. Tenen; Achillespees;
  6. Peroneus;
  7. Scheenbeen.
Voetklachten

Mysole elke gelegenheid de juiste steunzool

inlegzolen voor voetproblemen

Steunzolen
voor speciale voetklachten

Applicaties en inlegzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.
Werkzolen

Steunzolen
voor werk

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.