Voor 15u besteld, zelfde dag verzonden

max 4,95 verzendkosten

GRATIS retourneren

Mysole-inlegzool-work-anatomical

Maximaal comfort met Mysole Work steunzolen

Heb je last van voetklachten als gevolg van een fysiek intensieve baan? Sta jij veel op je voeten, loop je veel en wil je voetklachten voorkomen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met Mysole steunzolen worden reeds bestaande voetklachten verholpen en voorkom je voetklachten als gevolg van overbelasting. Onze comfortabele en anatomisch verantwoorde steunzolen ondersteunen je voeten en lichaam tijdens belastende werkzaamheden. De Mysole steunzolen productlijn is ontwikkeld in samenwerking met podologen en podotherapeuten die als geen ander weten hoe voetklachten ontstaan en worden voorkomen.

Pijn aan je voeten is niet nodig!

Je kent het misschien wel: thuiskomen na een lange werkdag en blij zijn dat je je schoenen uit kunt doen. Heb je enig idee hoeveel stappen je gemiddeld op een dag zet op een werkdag? Wanneer je een intensieve baan hebt, zul je zonder dat je het bewust door hebt vele kilometers op een dag maken. Het zal je verbazen hoeveel stappen je aan het einde van je werkdag hebt gezet. Wanneer je veel staat en/of loopt tijdens je werk, dragen je voeten dag in dag uit je volledige lichaamsgewicht.

Mensen die veel staan en lopen tijdens hun werk hebben aan het eind van een werkdag sneller last van drukpijn en pijngevoeligheid onder de voet. Het is niet fijn om tijdens je werk belemmerd te worden door pijn en na je werkdag thuis te komen en niets meer te kunnen. Daarnaast veroorzaakt een verkeerde pasvorm van je schoenen niet alleen voetklachten, maar ook rug-, knie- en heupklachten.

Klachten voorkomen is beter dan genezen. Daarom kunnen we het belang van comfortabele en ondersteunende steunzolen niet genoeg benadrukken. Om je dagelijkse werkzaamheden zo comfortabel mogelijk te maken en de kans op voetklachten zo klein mogelijk te houden is het belangrijk om te investeren in goede inlegzolen. Als je veel staat op een dag kunnen je voeten opzwellen en langer worden, waardoor je schoenen gaan knellen.

Pijn in je voeten ontstaat geleidelijk, waarbij je eerst niet veel meer merkt dan dat je vermoeide voeten hebt. Als je kleine klachten negeert, kunnen ze uitgroeien tot hardnekkige klachten die je echt belemmeren in je dagelijks leven.

Mysole-inlegzool-work

Comfortabele en ondersteunende steunzolen die jouw dagelijkse werkzaamheden aangenaam maken

Of je nu de hele dag door haren knipt of tijdens je werkdag van hot naar her loopt, Mysole biedt iedereen die veel staat en loopt de ideale steunzolen die je voeten optimaal ondersteunen én comfortabel zijn. Je hebt bij ons keuze uit maar liefst 40 verschillende steunzolen. Iedere voet en situatie is immers anders. Met Mysole Work steunzolen worden pijnklachten verleden tijd. Investeer daarom vandaag nog in Mysole Work steunzolen om het maximale comfort en plezier uit je werkdag te halen. Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Welke steunzolen passen het beste bij jou?

Een goede steunzool is afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen steunzolen een goede werking hebben op het loopgedrag en de houding. Je hele lichaam heeft dus baat bij goede zolen.

Het antwoord op de vraag: ‘heb je steunzolen nodig?’, is dus altijd: ja! Goede steunzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de schoenen en zorgen bovendien voor meer demping. Welke steunzolen heb jij nodig? Mysole geeft je graag advies. Chat of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur met één van onze medewerkers T:0416 20 91 70. Zij helpen jou graag op weg met het vinden van de ideale steunzool!

Wat klanten over Mysole zeggen

De Mysole Running is een zool, die perfect corrigeert en dempt. Ik heb geen blessures meer sinds ik ze gebruik.

Jurgen
Sint Maartensdijk

Ik was best wel kritisch maar de Mysole Multisorb zijn hele fijne steunzolen. Ik heb al twee jaar last van hielspoor en draag ze iedere dag met goed resultaat. Veel minder pijn ,licht van gewicht en nemen goed vocht op. Kortom fijne zooltjes

Busverkoopster
Auto Hoogenboom, Rotterdam

De MYSOLE Anatomical gaf een enorme pijnverlichting bij mijn doorgezakte voet. Binnen een maand was ik van mijn voetklachten af.

Jeroen Snijboom
Werknemer bij Lab-050
mysole-daily

Mysole daily

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

Bekijk steunzolen

Mysole sport

Mysole sport

Presteer maximaal door extra ondersteuning en stabiliteit.

Bekijk alle sportzolen

Mysole Work

Mysole work

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.

Bekijk alle werkzolen

Mysole special

Mysole special

Applicaties en steunzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.

Bekijk speciale steunzolen