Voor 15u besteld, zelfde dag verzonden

max 4,95 verzendkosten

GRATIS retourneren

Steunzolen kopen bij voetklachten

Ervaar je dagelijks voetproblemen? Dan ben je niet alleen. Naar schatting blijkt dat ongeveer 75% van de Belgen last heeft van voetklachten zoals pijn en vermoeidheid. Bij Mysole kun je daarom speciale steunzolen kopen om snel van je voetklachten af te komen. Samen met artsen, sportmedisch specialisten, podologen en podotherapeuten hebben we voor iedere klachten een passende steunzool ontwikkeld. Deze steunzolen zijn niet alleen voordeliger dan op maat gemaakte zolen, ze voorkomen ook dat voetklachten zich uitbreiden naar knie-, rug-, heup- of nekklachten. Laten we eens kijken hoe dat werkt.

Mysole Daily

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

Mysole Sport

Presteer maximaal door extra ondersteuning en stabiliteit.

Mysole Work

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.

Mysole Special

Applicaties en steunzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.

Steunzolen zorgen voor steun en comfort

Een steunzool is speciaal gemaakt om de stand van je voet te corrigeren. Door op de juiste punten ondersteuning te bieden kun je voetklachten en/of lichamelijke klachten verminderen of zelfs voorkomen. De steunzool zorgt in je schoenen ook voor extra demping en comfort. Zelfs zonder voetklachten zul je merken dat lopen een stuk prettiger aanvoelt. Als je last hebt van pijnlijke voeten of vermoeide voeten zijn steunzolen van Mysole de ideale oplossing.

Wat doen steunzolen?

De voornaamste reden dat je een steunzool nodig hebt, is om de stand van je voeten te corrigeren. Bepaalde blessures of ziektes zoals diabetes en reuma kunnen tot verandering van de voetstand leiden. Hierdoor raakt je hele lichaam letterlijk uit balans en ga je onbewust compenseren. Door die compensatie krijg je alleen maar meer problemen. Denk hierbij aan rugpijn, zere knieën of pijn in je nek. Net als de fundering van een huis, zijn je voeten de basis voor je hele houding. Is de fundering niet goed? Dan krijg je problemen op de bovenliggende verdiepingen.
Vermoeide voeten of gevoelige voeten kun je ook oplossen met de juiste ondersteuning. Vooral bij werkschoenen en sportschoenen is het belangrijk de beste steunzolen te kiezen. De voeten hebben het zwaar te verduren, zeker bij werk of tijdens het sporten. Voorkom een verkeerde houding met het gebruik van steunzolen en ervaar meer loopcomfort.

Inlegzolen kopen voor extra steun en comfort

Steunzolen keuzehulp

Steunzolen helpen je weer zonder pijn te lopen. Ook zorgen ze dat je minder of geen last meer hebt van vermoeide voeten bij langdurig staan of veel lopen tijdens het werk. Voetklachten tijdens het lopen zijn een waarschuwing. Je lichaam geeft aan dat er iets niet goed gaat. Door te luisteren naar je lichaam en op tijd in te grijpen kun je ernstige problemen zoals hielspoor of achillespees klachten voorkomen. Wanneer je niet op tijd ingrijpt, kun je ook juist lichamelijke problemen ontwikkelen zoals:

 • Knieklachten;
 • heup- en bekkenklachten;
 • schouderstijfheid;
 • rug- en nekklachten.

Direct een oplossing voor je voetklachten? Naar de Mysole zool keuzehulp

Steunzolen van Mysole

Mysole heeft maar liefst 48 speciale inlegzolen ontwikkeld die we kunnen verdelen in 5 categorieën. De steunzolen worden ontwikkeld samen met podologen, sportmedisch specialisten, artsen en (sport)schoenfabrikanten. Zo ben je niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van het beste resultaat.

Er is een Mysole steunzool voor:

 • Dagelijks gebruik;
 • tijdens het werk;
 • bij het sporten;
 • basis steunzolen;
 • en bij specifieke voetklachten.

Samen met podotherapeuten en vooraanstaande voetspecialisten zijn we verder gaan kijken hoe we je zo snel mogelijk van je pijn kunnen verlossen. Voetpijn heeft veel invloed op je dagelijks leven. En wanneer je minder gaat bewegen vanwege pijnklachten, zal je algehele gezondheid ook langzaam achteruitgaan. Daarom hebben we ook medische steunzolen ontwikkeld bij klachten als:

Bij medische voetklachten is het belangrijk een arts in te schakelen wanneer je ook bij gebruik van steunzolen last blijft houden. Wanneer de pijn je dagelijkse activiteiten beïnvloed of wanneer je twijfelt over je voetklachten kun je het beste je huisarts raadplegen.

Daily steunzolen

Een serie steunzolen voor dagelijks gebruik. Deze zooltjes zijn vooral bedoeld om het lopen comfortabeler te maken. Vooral bij damesschoenen is het uiterlijk van de schoen belangrijker dan het loopcomfort. Dat zorgt er dan ook voor dat je als vrouw snel last hebt van voetpijn of vermoeide voeten. Mysole heeft daarom zelfs steunzolen voor hoge hakken ontwikkeld. Dankzij de verschillende pasvormen van de dagelijkse steunzolen is er voor iedere schoen een passend model te vinden.
Ook hebben we enkele steunzolen voor kinderen waarbij de kindervoet op belangrijke punten wordt ondersteund. Deze zolen zijn anatomisch gevormd, comfortabel en schokabsorberend. Deze zijn ideaal te gebruiken wanneer je kind last heeft van instabiele enkels, vermoeide voeten of een doorgezakte voorvoet.

Mysole daily arch
Sport inlegzool kopen

Sport steunzolen

Je voeten hebben het al zo zwaar, extra belangrijk dus om ze bij het sporten van de juiste steun te voorzien. Niet alleen als je al last hebt van blessures, maar juist ook om blessures te voorkomen. We maken daarbij onderscheid in buiten- en binnensporten. Buiten worden je voeten anders belast dan wanneer je binnen op een vlakke vloer sport. Bij racketsporten of voetbal heb je veel zijwaartse bewegingen die opgevangen moeten worden. Ook is het absorberen van schokken van belang om vervelende blessures aan bijvoorbeeld de knieën te voorkomen.

Special steunzolen

In de special categorie vind je steunzolen voor medische voetklachten. Denk hierbij aan een hakverhoging om beenlengteverschil te compenseren of een verkorte achillespees op te vangen. Maar ook aan zooltjes bij voorvoetklachten, scheefstand, hielpijn, drukontlasting van pijnlijke of gespannen tenen of een zool om de afwikkeling van de voet tijdens het lopen te verbeteren. Deze steunzolen zijn ontwikkeld met behulp van artsen en therapeuten. Op die manier hebben we precies kunnen bepalen wat er nodig is bij voetklachten om deze snel te verhelpen of te verbeteren. Doordat de anatomische vorm van de zolen precies aansluit bij de natuurlijke vorm van je voet zul je al snel verlichting van je klachten ervaren.

Inlegzolen voor speciale klachten kopen
Inlegzolen kopen voor je werkschoenen

Work steunzolen

Tijdens het werk komt het regelmatig voor dat je langdurig moet stilstaan of juist de hele dag aan het lopen bent. Beide kunnen voor flinke voetproblemen zorgen als je niet de juiste ondersteuning draagt. Werkschoenen staan niet bekend om hun grote comfort. Zeker de klassieke werkschoenen die bouwvakkers dragen zijn stug en hard. Ze bevatten bijna geen demping en ook bewegen je voeten in de schoen waardoor je klachten als eelt krijgt. Steunzolen speciaal voor werkschoenen zijn dan ook geen overbodige luxe.

Steunzolen voor werkschoenen

 • Verminderen frictie in de schoen door een betere pasvorm,
 • zijn antibacterieel, zodat je zweetvoeten tegengaat,
 • antistatisch voor de veiligheid
 • comfortabel, om probleemloos je werkdag door te komen,
 • bestand tegen zweet en geurtjes door hun absorberend vermogen,
 • absorberen schokken om je gewrichten te ontlasten,
 • anatomisch gevormd zodat ze comfortabel aanvoelen.

Kortom, steunzolen kopen kan een hoop problemen oplossen én voorkomen. Daarnaast zijn onze steunzolen stukken voordeliger dan een bezoek aan een therapeut of op maat gemaakte zolen. Voor elke kwaal of situatie is er wel een geschikte steunzool voor je te vinden. Blijf niet rondlopen met voetklachten, bestel direct een Mysole steunzool in onze webshop of start de steunzolen keuzehulp.