Voor 15u besteld, zelfde dag verzonden

max 4,95 verzendkosten

GRATIS retourneren

Mysole-inlegzool-special-multisorb

Comfortabele steunzolen voor iedere voet

Pijn aan je voeten is vervelend. Het hindert je in je dagelijkse bezigheden. Daarnaast blijft het vaak helaas niet bij pijn aan je voeten. Voetklachten gaan namelijk geregeld samen met andere lichamelijke klachten zoals rug-, knie- en heupklachten. Dat is niet zo gek als je je beseft dat je voeten de hele dag door je lichaamsgewicht dragen. Met iedere stap die je zet belast je je voeten 2 tot 3 keer met je gewicht. En dat is nogal wat als je je bedenkt dat je gemiddeld 6000 stappen op een dag zet.

Ervaar je voetklachten? Dan ben je niet de enige. Maar liefst 75% van de Belgen geeft aan wel eens last te hebben van voetklachten. Van dat percentage schrokken we. Daarom hebben we samen met artsen en podotherapeuten gekeken naar wat voetklachten veroorzaakt, wat de meest voorkomende klachten zijn en hoe deze bestreden en voorkomen kunnen worden.

Mysole Special steunzolen zijn uitermate geschikt voor het bestrijden en voorkomen van voetklachten

Het resultaat daarvan is onze Mysole Special steunzolen productlijn. De Mysole Special productlijn omvat een ruime collectie steunzolen voor uiteenlopende doeleinden, zoals werken, sporten en vrijetijdsbesteding. Met dank ons uitgebreide assortiment is er voor iedere voet wel een geschikte steunzool te vinden. De steunzolen dienen als aanvulling op je schoenen.

Mysole Special steunzolen zijn speciaal ontworpen om je van je pijnklachten af te helpen of deze aanzienlijk te verminderen. Maar ook wanneer je (nog) geen klachten hebt zijn Mysole Special steunzolen een goede keuze. Ze zorgen voor een betere ondersteuning, meer grip, meer schokdemping en daardoor ook meer comfort dan standaard zolen. Het extra comfort is ontstaan met dank aan het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp van de inlegzolen en het gebruik van superieure materialen. Je voeten krijgen hierdoor perfecte ondersteuning en voet- en lichaamsklachten worden tegengegaan. Bovendien verlengen Mysole steunzolen ook nog eens de levensduur van je schoenen.

Mysole-inlegzool-special

De hele dag door optimaal comfort en ondersteuning voor je voeten met MySole Special steunzolen

Mysole biedt je voeten de gehele dag door comfort en ondersteuning, zodat jij zonder pijn door het leven kan. Begin je eenmaal met het dragen van Mysole steunzolen, dan zul je je al gauw afvragen hoe je al die tijd zonder die extra ondersteuning en comfort hebt geleefd. Iedere stap die je zet met Mysole steunzolen voelt aangenaam en licht aan. Voetklachten en daaruit voorkomende klachten als rug,- knie,- en heupklachten worden verleden tijd. Ontdek snel welke van onze steunzolen je leven een stuk aangenamer gaan maken.

Welke steunzolen passen het beste bij jou?

Een goede steunzool is afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen steunzolen een goede werking hebben op het loopgedrag en de houding. Je hele lichaam heeft dus baat bij goede zolen.

Het antwoord op de vraag: ‘heb je steunzolen nodig?’, is dus altijd: ja! Goede Inlegzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de schoenen en zorgen bovendien voor meer demping. Welke steunzolen heb jij nodig? Mysole geeft je graag advies. Chat of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur met één van onze medewerkers T:0416 20 91 70. Zij helpen jou graag op weg met het vinden van de ideale steunzool!

Wat klanten over Mysole zeggen

De Mysole Running is een zool, die perfect corrigeert en dempt. Ik heb geen blessures meer sinds ik ze gebruik.

Jurgen
Sint Maartensdijk

Ik was best wel kritisch maar de Mysole Multisorb zijn hele fijne steunzolen. Ik heb al twee jaar last van hielspoor en draag ze iedere dag met goed resultaat. Veel minder pijn ,licht van gewicht en nemen goed vocht op. Kortom fijne zooltjes

Busverkoopster
Auto Hoogenboom, Rotterdam

De MYSOLE Anatomical gaf een enorme pijnverlichting bij mijn doorgezakte voet. Binnen een maand was ik van mijn voetklachten af.

Jeroen Snijboom
Werknemer bij Lab-050
mysole-daily

Mysole daily

Meer comfort en ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten.

Bekijk steunzolen

Mysole sport

Mysole sport

Presteer maximaal door extra ondersteuning en stabiliteit.

Bekijk alle sportzolen

Mysole Work

Mysole work

Uitermate geschikt voor optimale ondersteuning tijdens je werk.

Bekijk alle werkzolen

Mysole special

Mysole special

Applicaties en steunzolen ontwikkeld voor specifieke voetproblemen.

Bekijk speciale steunzolen